Predbožićna druženja u Fabrici

Ho-Ho-Ho! Stigla nam je sezona adventskih kućica, lampica, cimeta, toplih čarapa, kuhanog vina, poklona, Mariah i Bubléa.
Pripremili smo za svakog po nešto pa ste slobodni birati:)
Art&Wine slikaonica uz čašu vina prilika je da se ohrabrite probati nešto novo i u dobrom društvu, uz iskusno vodstvo mladog umjetnika Johna Miličića naslikate malo remek djelo.
Nakon slikanja, u subotu, otvaramo izložbu umjetnica Lane Stojičevič i Katerine Dude koje izlažu radove nastale na prvoj hvarskoj umjetničkoj rezidenciji CIMA u organizaciji Ane Kovačić.
Ponedjeljak 12.12. rezerviran je za zanimljivu promociju knjige Georgesa Senge”How a small pagan hunter became a Catholic Priest”u kojoj autor istražuje lik Bonaventure Salumua, takozvanog ”lovca na pogane” koji je između 1940-ih i 60-ih godina stekao kršćansko obrazovanje od misionara u Kongu, nakon čega je zaređen za svećenika. Preselio se u Europu i na kraju vratio u rodno selo gdje je postao suprug i otac.
Šiškolov je sada već naša tradicionalna predbožićna suradnja sa Planinarskim društvom Hvar koja vas vodi na svježi zrak! U šetnji šumom skupljat ćemo materijale za izradu božićnih ukrasa u nedjelju. Materijale nosimo do Fabrike gdje nas čekaju topli čaj i keksi i 10. Maraton kratkometražnog filma. U suradnji sa Kinom Mediteran u Fabriku donosimo ”Male domaće maratonce”! Ne propustite ovu slatku selekciju od 9 domaćih kratkih animiranih filmova za sve uzraste. I za kraj adventa u FABRICI 35 u nedjelju popodne 18.12. uz ritmove božićnih klasika, kavu ili topli čaj zajedno izrađujemo ukrase i poklončiće od recikliranih i prirodnih materijala. Veselimo se druženju!