SERUM, antihibernacijsko cjepivo – doza 5

Jel’ COVID-io program?!?

Peti SERUM festival bio je prilagođen novonastaloj situaciji pa smo tako antihibernacijsko cjepivo smućkali u nešto skromnijem izdanju.
Ivan Volarević, kreativac iz udruge Santa Valerio u suradnji sa našom Jelenom Boellaard Šošom izradio je mural u dvorištu DV Vanđela Božitikovića i razveselo dječicu najmlađeg uzrasta šarenim motivima. Za vrijeme oslikavanja, vrata vrtića su bila otvorena za male i velike posjetitelje i pomoćnike koje su dočekali keksi i domaći sok od mandarina.
Veseli nas suradnja s udrugom “Santa Valerio Opuzen” koja je dugogodišnjim organiziranjem “Art festivala Zen Opuzen” uljepšala ulice grada i pretvorila ga u središte ulične umjetnosti.

U subotu navečer na Venerandi smo imali priliku uživati u autorskom glazbenom performansu IMPROVIZIJE osebujne umjetnice scenskog imena Ane Paška. Paška svoju poeziju i crtice iz života upotpunjava glazbom koristeći nekoliko instrumenata, dočaravajući različite emotivne atmosfere svojim glasom i improvizacijama kojima oduševljava publiku svih generacija. Nakon Improvizija plesalo se u ritmovima koje je pripremila naša DJ Sikira!