Završen je 6. SERUM FESTIVAL

Vikend iza nas obilježio je šesti po redu, SERUM FESTIVAL.
Ovogodišnju dozu antihibernacijskog cijepiva primili smo kroz druženja na FABRICI 35 uz oslikavanje lica, natjecanja i radionice za djecu i odrasle. U šarenom programu složenom po principu ‘’za svakog po nešto’’ upoznali smo se sa potencijalima otočkog samoniklog bilja, izradili morski herbarij, popravljali bicike i vrtili hoola-hoop.
Lansirali smo i dva murala, jedan razveseljava dječicu na pedijatriji u hvarskom domu zdravlja, a drugi se nalazi u dvorištu Fabrike 35. Dvije večeri za redom plesalo se na Venerandi uz vesele hitove KOPITO benda sa susjednog Visa, našeg domaćeg EASY banda u pojačanom sastavu i nezamijenjive DJ SIKIRE. Nedjelja je prošla u konstruktivnom razgovoru sa predstavnicima Mreže DKC-ova Hrvatske, Grada i naših članova o prostoru zajednice FABRIKA 35. Cijeli festival zaokružili smo predstavom OBITELJ SVJETLA odigranoj u Arsenalu koja nas je oduševila!
Još jednom zahvaljujemo na podršci našim partnerima: Gradu Hvaru, Splitsko-dalmatinskoj županiji i Zakladi kultura nova te svim donatorima koji se uvijek rado odazovu pozivu, a jedno veliko HVALA ide svim volonterima, ali i onima koji su dali ruke nešto donijeti, odnijeti, dodati i pridržati jer bez njih stvarno ne bi bilo moguće već šestu godinu za redom provoditi ovaj festival.
Do idućeg SERUMA – nema spavanja:)